Antena 3 CNN Actualitate Locale Blocuri din București, rămase fără apă caldă. Anunțul Termoenergetica pentru consumatorii care locuiesc în zonă

Blocuri din București, rămase fără apă caldă. Anunțul Termoenergetica pentru consumatorii care locuiesc în zonă

Termoenergetica București anunță că unii locuitori din Capitală rămân fără apă caldă.

Blocuri din București, rămase fără apă caldă. Anunțul Termoenergetica pentru consumatorii care locuiesc în zonă
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    08 Mai 2023   •   12:58

Termoenergetica anunță lucrări de reparații în intersecția dintre Calea Călărași și strada Matei Basarab, prin care se înlocuiesc aproximativ 300 de metri liniari de conductă cu diametrul de 300mm.

În această zonă rețeaua termică are o vechime de 30 de ani, anul punerii în funcțiune fiind 1993.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 17 mai 2023, iar pe perioada desfășurării intervențiilor, alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă fiind întreruptă. 

Citește și: Toate tunurile pe Nicușor Dan, pentru apă caldă și căldură în București. FACIAS dă în judecată Primăria Capitalei

"Menționăm faptul că tronsonul pe care se lucrează este unul poziționat la capătul rețelei, fapt ce face imposibilă alimentarea din alt sens. De asemenea, montarea unui provizorat suprateran nu a putut fi realizată, deoarece ar fi împiedicat desfășurarea circulației rutiere.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert", transmite compania.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close