Antena 3 CNN Actualitate Locale Centura Sucevei, 10 ani şi încă se lucrează: "Este bătaie de joc. Sunt bani publici băgaţi, nu?"

Centura Sucevei, 10 ani şi încă se lucrează: "Este bătaie de joc. Sunt bani publici băgaţi, nu?"

Centura Sucevei este în continuare neterminată, la aproape un deceniu de la inaugurare. Cei 13 km sunt prevăzuţi cu parcări, inundate de gunoaie şi câini vagabonzi. Grupurile sanitare moderne nu au funcţionat niciodată, iar şoferii nu pot beneficia de nicio falicitate.

Centura Sucevei, 10 ani şi încă se lucrează: "Este bătaie de joc. Sunt bani publici băgaţi, nu?"
de Paul Ciurari    |    19 Apr 2021   •   20:05

Prima parcare a fost inaugurată în 2012, iar toaleta de aici nu a funcționat niciodată. În capătul celălalt, o altă parcare, inaugurată în 2019 prezintă aceeaşi problemă. Fosele septice sunt descoperite, fiind un pericol pentru cine se avântă în spatele grupului sanitar.

Centura a devenit celebră după apariția Zidului Morții

Un sens giratoriu atipic, din cauza căruia mai multe persoane au fost rănite și cinci persoane și-au pierdut viața.

"Normal că este bătaie de joc. Sunt bani publici băgați, nu? Fiecare plătim taxe, impozite, roviniete, asigurări. Pentru ce?", a spus revoltat un şofer.

Sunt și lucruri hilare la centură

Anul trecut, când premierul de atunci, Ludovic Orban, a venit în vizită, a recepţia s-a făcut în parcarea de pe DN2. Atunci au fost făcute pregătirile pentru instalarea unui gard care sa ascundă canalele e lângă toaletă.

"Deși în acte acte este finalizată, lucrurile sunt departe de adevăr''

"Ultima minune a centurii Sucevei este acest gard. Au pus poarta, au pus lacăt, însă au uitat sa pună plasele gardului efectiv. De fapt, întreaga parcare pare abandonată de autorități și de constructori, deoarece deşi în acte este finalizată, lucrurile sunt departe de adevăr. Toaletele sunt în continuare închise, fosele septice sunt descoperite, fiind un adearat pericol, iar acest gard zace de mai bine de un an cu un lacat pe poarta care nu închide nimic de fapt'', a relatat Paul Ciurari, corespondent Antena 3.

Șoferii care vin în aceste parcări spun că este o adevărată bătaie de joc și nu pot să le compare cu parcările prin care au trecut în celelate ţări europene

×
Subiecte în articol: centura Suceava ban publici
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close