Antena 3 CNN Actualitate Locale Controverse în cazul salvamarului care a intrat cu 170 de km/h într-un sens giratoriu din Constanţa

Controverse în cazul salvamarului care a intrat cu 170 de km/h într-un sens giratoriu din Constanţa

Sunt controverse în cazul salvamarului mort după ce a intrat cu 170km/h într-un sens giratoriu din Constanţa.

de Cătălina Buzoianu    |    13 Dec 2023   •   15:46

Tânărul era singur în maşină în momentul impactului, iar poliţiştii încearcă să stabilească dacă salvamarul consumase alcool sau substanţe interzise, pentru că în mașină a fost găsită o sticlă cu băutură.

Salvamarul îşi pierduse tatăl în urmă cu cinci ani şi a crescut fără mamă, după ce femeia i-a părăsit pe el şi pe cei trei fraţi ai săi.

Citeşte şi: El este tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul teribil la ieşire din Constanţa. George avea 24 de ani şi era salvamar

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Deşi la prima vedere pare o anchetă simplă, în realitate lucrurile nu stau deloc aşa, pentru că accidentul s-a petrecut noaptea. Nu sunt martori cu care poliţiştii să stea de vorbă şi să afle mai multe, motiv pentru care se iau în calcul mai multe variante.

Fie şoferului i-a fost distrasă atenţia, poate de un animal care trecea pe stradă sau de un obiect care scăpase în maşină, spre exemplu.

Citeşte şi: George, salvamarul din Constanţa, a fost filmat când intră cu 170 de km/h în sensul giratoriu

Pe de altă parte, este luată în calcul şi varianta unui gest extrem, pentru că la faţa locului nu au fost găsite urme de frână, iar şoferul a intrat direct în sensul giratoriul de la intrarea în municipiul Constanţa.

Poliţiştii încearcă acum să pună cap la cap toate probele pe care le au şi să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut totul.

În plus, sunt aşteptate şi rezultatele necropsiei. Oamenii legii vor să afle dacă tânărul consumase alcool sau alte substanţe interzise înainte de a se urca la volan.

Citeşte şi: Mărturii emoţionante după moartea lui George, salvamarul din Constanţa. Colegii povestesc ce s-a întâmplat cu el | "Şi-a făcut datoria foarte bine"

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a avut o viaţă destul de grea. A fost nevoit să îşi crească fraţii până la un moment dat. Ulterior, cu toţii au plecat în lume. Cu unii nu a mai ţinut legătura, astfel că acum cel mai probabil rudele mai îndepărtate se vor ocupa de înmormântarea tânărului de 24 de ani.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close