Antena 3 CNN Actualitate Locale Doctoriţă înjunghiată de soţ, în timp ce copiii lor, de doi şi patru ani, dormeau în camera vecină

Doctoriţă înjunghiată de soţ, în timp ce copiii lor, de doi şi patru ani, dormeau în camera vecină

O doctoriţă din Suceava a ajuns la spital în stare extrem de gravă după ce a fost înjunghiată de soţul cu care se află în divorţ.

Doctoriţă înjunghiată de soţ, în timp ce copiii lor, de doi şi patru ani, dormeau în camera vecină
Sursa foto: Pixabay
de Paul Ciurari    |    12 Mai 2023   •   14:25

Bărbatul a atacat-o în casă, în timp ce copii lor, de 2 şi 4 ani, dormeau în cealaltă cameră. După atac, a mers şi s-a predat poliţiei.

Din postările de pe reţelele de socializare ale femeii, reiese că a mai fost agresată de soţ. Aceasta a mărturisit că, în urmă cu un an, stătea într-un centru pentru femeile abuzate, încercând să scape de soţul ei.

De altfel, ea s-a mutat, de la Iaşi la Suceava, ca medic rezident, şi locuia cu chirie.

Bărbatul a intrat în casă peste femeie, iar între cei doi a izbucnit un scandal. Acesta a pus mâna pe un briceag şi a înjunghiat-o de mai multe ori în zona ochiului, în zona cervicală, dar i-a aplicat şi mai multe lovituri.

Citeşte şi: Dosar penal, după ce trei eleve s-au bătut în fața unei școli din Tecuci. În scandal s-a implicat și mama uneia dintre fete

Cu ultimele puteri, femeia a sunat la 112, iar poliţia a venit imediat la faţa locului. Bărbatul s-a predat de bunăvoie oamenilor legii şi a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri.

Femeia a ajuns la spital şi este internată la Secţia de Oftalmologie, având probleme la nivelul ochilor, după ce a fost înjunghiată.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, considerând că viaţa femeii nu a fost pusă în pericol.

 

×
Subiecte în articol: injunghiere doctorita Suceava sot
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close