Antena 3 CNN Actualitate Locale Fermier din Botoșani, prădat de hoți. Cum i s-a furat tot porumbul de pe trei hectare

Fermier din Botoșani, prădat de hoți. Cum i s-a furat tot porumbul de pe trei hectare

Poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă după ce culturile agricole de pe trei hectare de teren, din extravilanul localităţii Corlăteni, au fost furate.

Fermier din Botoșani, prădat de hoți. Cum i s-a furat tot porumbul de pe trei hectare
Sursa foto: Hepta/ Zuma Press / Igor Golovniov
de Mia Lungu    |    12 Oct 2022   •   20:50

Poliţiştii din Botoşani au declanşat o anchetă după ce culturile agricole de pe o suprafaţă de teren de trei hectare, aflată în extravilanul localităţii Corlăteni, au fost furate, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Persoanele neidentificate au sustras tot porumbul cultivat în primăvară de un fermier din localitate.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. În continuare, se efectuează cercetări pentru această faptă în vederea identificării acestora şi tragerea la răspundere penală", a afirmat oficialul IPJ. 

Potrivit unui martor, pentru furtul porumbului au fost folosite două combine agricole şi un camion. Acesta a surprins, cu ajutorul unor camere de supraveghere montate în gospodăria sa, momentul în care cerealele din combine erau transbordate în camion.

"Am văzut două combine care au oprit aici în dreptul meu, neştiind că sunt camere, şi au încărcat marfa într-un camion. Mi s-a părut curios, dar nu am ştiut ce se întâmplă. Ulterior, am aflat că a fost un furt", a declarat localnicul din Corlăteni.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 45.000 de lei.

×
Subiecte în articol: fermier Botoșani porumb hoti
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close