Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiţă de clasa a II-a din Tureac a murit acasă, după ce s-a îmbolnăvit de COVID: "Nu va mai spune prezent niciodată"

O fetiţă de clasa a II-a din Tureac a murit acasă, după ce s-a îmbolnăvit de COVID: "Nu va mai spune prezent niciodată"

O fetiţă de clasa a II-a din satul Tureac, comuna Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, a murit acasă, după ce i s-a făcut brusc rău. Medicii au descoperit că micuţa era bolnavă de COVID-19.

O fetiţă de clasa a II-a din Tureac a murit acasă, după ce s-a îmbolnăvit de COVID: "Nu va mai spune prezent niciodată"
Sursa foto: Facebook / Şcoala Gimnazială Tureac Oficial
de Alin Tarnovschi    |    15 Mar 2021   •   17:53

Georgiana era elevă în clasa a II-a la Şcoala Gimnazială Tureac, iar în urmă cu câteva zile a început să se simtă rău. Copila a fost consultată de un medic, însă s-a întors acasă, acolo unde a şi murit fulgerător.

Primarul comunei Tiha Bârgăului a declarat pentru observatorbn.ro că medicii legişti au descoperit la necropsie că fetiţa a murit după ce s-ar fi înecat cu vomă, dar şi că testul pentru COVID-19 a ieşit pozitiv.

Anunţul trist al morţii fetiţei a fost făcut pe pagina de Facebook a Şcolii Gimnaziale Tureac.

"De astăzi, din clasa a II-a B, va lipsi zilnic Georgiana Capra și nu va mai spune “Prezent” niciodată… De azi, Georgiana nu mai e elevă a Școlii Gimnaziale Tureac, ci e un înger sau o stea printre copiii din Ceruri.

Te vom purta mereu în suflet, așa frumoasă, veselă, isteață și cuminte cum ai fost! Sperăm să ajungă până la tine dragostea noastră. Golul pe care l-ai lăsat e infinit mai mare decât banca de la școală.

Adio, fetiță minunată!

Colegii de clasa și doamna învățătoare Doinita Lacatis. Întreg colectivul scolii este alături de familia greu încercată. Dumnezeu sa va dea putere și mângâiere în acest moment atât de dureros", se arată în postarea de pe Facebook.

De astăzi, din clasa a II-a B, va lipsi zilnic Georgiana Capra și nu va mai spune "Prezent" niciodată... De azi,...

Posted by Şcoala Gimnazială Tureac Oficial on Thursday, 11 March 2021

×
Subiecte în articol: Tureac Bistriţa-Năsăud
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close