Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu violent la două apartamente de lângă Sala Palatului din Capitală

Incendiu violent la două apartamente de lângă Sala Palatului din Capitală

Un incendiu violent a izbucnit în această seară la două apartamente dintr-un bloc situat în aproprierea Sălii Palatului din Capitală.

Incendiu violent la două apartamente de lângă Sala Palatului din Capitală
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    15 Aug 2021   •   20:06

Update 20:48: Trei apartamente au fost afectate. Două dintre ele au ars complet.

Apartamentul în care a izbucnit incendiul este închiriat de Uniunea Națională a Artiștilor Plastici. Cauza incendiului ar fi substanțele inflamabile lăsate la fereastră inclusiv vopsele. Căldura excesivă ar fi încălzit acele substanțe şi ar fi declanșat incendiul care s-ar fi extins şi la cel de-al doilea apartament care era de asemenea închiriat de artiști. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Update 20:30 : Update: Incendiul a afectat şi balcoanele de la etajul inferior.

Din fericire, în apartamente nu era nimeni. 20 de locatarii de la etajele inferioare au fost evacuaţi până la lichidarea incendiului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pompierii au localizat incendiul şi se acționează pentru stingerea completă. Până în acest moment nu se cunoaște cauza incendiului, iar pompierii şi polițiștii au deschis o anchetă.

Ştirea iniţială

Din primele informaţii, incendiul a izbucnit la etajul 9 al unui bloc de pe strada Poiana Narciselor, din zona Sălii Palatului din Capitală, acolo unde două apartamente au luat foc. Au loc mari degajări de fum.

La faţa locului se intervine cu 5 autospeciale cu apă şi spumă şi două macarale. Pompierii fac tot posibilul pentru a nu se extinde incendiul la apartamentele din jur. Traficul este parţial restricţionat.

 

 

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close