Antena 3 CNN Actualitate Locale Moarte suspectă la malul mării. Doi soţi care plecaseră în vacanţă au fost găsiţi lipsiţi de viaţă. Acasă îi aşteptau trei copii

Moarte suspectă la malul mării. Doi soţi care plecaseră în vacanţă au fost găsiţi lipsiţi de viaţă. Acasă îi aşteptau trei copii

Moarte sumbră pentru doi soţi din Iaşi. Aceștia au fost găsiți decedați la malul mării, la Gura Portiței, după ce gazdele la care locuiau și-au dat seama că nu au mai revenit la cazare.

Moarte suspectă la malul mării. Doi soţi care plecaseră în vacanţă au fost găsiţi lipsiţi de viaţă. Acasă îi aşteptau trei copii
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2023   •   15:50

Corpurile celor două persoane au fost găsite la Tulcea. Conform presei locale, aceștia se aflau în concediu, fiind cazați într-o locație pe care trebuiau să o părăsească duminică la prânz, pentru a se întoarce acasă, în județul Iași.

În momentul în care gazdele au observat că nu au mai ajuns la recepție pentru a elibera camera, au mers să vadă dacă totul este în regulă. Atunci au descoperit că în cameră nu era nimeni. În dimineața următoare, pe plajă, a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat, în slip și în ciorapi.

Imediat, polițiștii și salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au început căutările. Astfel, la scurt timp, la o distanță de aproximativ doi kilometri de locul în care se află complexul în care erau cazați, a fost găsită și soția. Aceasta era decedată și prezenta plăgi înjunghiate în zona gâtului.

Citeşte şi: Noi date din expertiza toxicologică în cazul şoferului drogat care a produs tragedia de la 2 Mai

Cei doi soţi aveau împreună trei copii

Conform informațiilor apărute până în prezent, cei doi ieșeni aveau vârsta de aproximativ 45 de ani și locuiau în comuna Todirești, județul Iași. Bărbatul, pe nume Viorel Burduhosu, era maistru la societatea de vinuri Cotnari. Soția lui, Violeta, era casnică.

Împreună aveau trei copii: o fată care locuiește în Anglia, una care urma să se mărite anul viitor și o a treia fiică, mai mică. 

Conform adevărul.ro, cea mai plauzibilă variantă, care este luată în calcul de anchetatori, este că bărbatul plănuise să își ucidă soția. Astfel, ar fi luat cu el un cuțit și au plecat la plimbare. În momentul în care a considerat că este destul de departe de ochii lumii, a încercat să o omoare. Imediat după comiterea faptei, bărbatul a revenit în zona complexului și, conștient fiind că nu știe să înoate, a întrat în mare și s-a înecat.

 

×
Subiecte în articol: moarte suspecta
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close