Antena 3 CNN Actualitate Locale Ambulanța confundată cu taxiul. Motivul incredibil pentru care o femeie din Suceava a sunat de zeci de ori la 112

Ambulanța confundată cu taxiul. Motivul incredibil pentru care o femeie din Suceava a sunat de zeci de ori la 112

O femeie din Slatina, județul Suceava, sună frecvent la 112 spunând că se simte rău. Echipajul ajuns la fața locului observă că femeia se simte bine, dar aceasta cere să fie transportată la Fălticeni, unde merge la cerșit.

Ambulanța confundată cu taxiul. Motivul incredibil pentru care o femeie din Suceava a sunat de zeci de ori la 112
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    28 Iul 2021   •   19:42

Femeia confundă serviciul de ambulanță din Suceava cu firma de taxi și sună de mai multe ori pe lună la 112 și spune că îi este rău și că vrea să fie dusă la Spitalul din Fălticeni.

SAJ Suceava nu poate să evite apelurile și nici să refuze transportarea femeii la cea mai apropiată unitate medicală, chiar dacă la fața locului observă că aceasta nu se simte rău.

Femeia fugea din spitalul de la Fălticeni

Odată ajunsă la spital, femeia profită de momentul în care asistentul de pe ambulanță merge să lase documentele cu informaţii medicale în spital și fuge la cerșit în oraș.

”Spune că se simte rău. Se urcă în ambulanţă, se vede că n-are mare lucru. Vrea la spital, trebuie dusă pentru că solicită. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla.

După ce ai făcut 25 de km până la Slatina, nu-ţi permiţi să o laşi, pentru că peste 10 minute sună din nou”, a declarat Alexandru Lăzăreanu, șeful SAJ Suceava.

Din păcate, acesta nu este singurul caz în care o persoană sună la 112 pentru a fi transportată gratuit în diverse locuri.

”De la începutul anului până în prezent, avem 36.805 de solicitări din care 29.718 pacienţi transportaţi. Acestea sunt nişte date care arată că activitatea noastră este foarte mare. Nu ne putem permite să ne încurcăm cu persoane care n-au ce face şi sună abuziv la 112.

Am avut un fost angajat de la ISU care spunea că trebuie să fim la dispoziţia lui 24 din 24, să stăm cât doreşte el. Cei mai mulţi dintre cei care sună în mod abuziv sunt sub influenţa alcoolului şi vor duşi acasă”, a mai spus șeful SAJ Suceava, citat de bzi.ro.

×
Subiecte în articol: 112
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close