Antena 3 CNN Actualitate Locale Planul roșu, activat la Iași! Un microbuz cu 47 de copii a fost implicat într-un accident rutier

Planul roșu, activat la Iași! Un microbuz cu 47 de copii a fost implicat într-un accident rutier

A fost activat Planul Roșu la Iași în urma unui accident rutier în care au fost implicat un microbuz cu 47 de copii.

Planul roșu, activat la Iași! Un microbuz cu 47 de copii a fost implicat într-un accident rutier
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gigi Cojocaru    |    27 Apr 2023   •   14:31

Accident rutier produs pe DN28, între un autoturism și un microbuz cu 47 copii și 4 adulți. La locul evenimentului acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de intervenție.

La locul intervenției se deplasează două microbuze pentru preluarea pasagerilor și se lucrează pentru repunerea în trafic a microbuzului.

"Accident rutier produs pe DN28, între un autoturism și un microbuz (cu 47 copii și 4 adulți, fără victime). La locul evenimentului acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de intervenție.

Citește și: Cinci tineri răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în prăpastie, pe drumul spre Poiana Brașov

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La locul evenimentului rutier activitatea este coordonată de către inspectorul șef, colonel Grădinaru Ionuț. Planul roșu de intervenție este activat cu ora 13.13, iar la ora 13.24 a fost dezactivat. La locul intervenției se deplasează două microbuze pentru preluarea pasagerilor și se lucrează pentru repunerea în trafic a microbuzului", a transmis ISU Iaşi, citat de bzi.ro.

Din primele informații nu există persoane rănite. 

×
Subiecte în articol: plan rosu accident autocar elevi Iași
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close