Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițistă din Timiș, bătută cu pumnii și picioarele de o tânără în vârstă de 22 ani. Femeia are nevoie de opt zile de recuperare

Polițistă din Timiș, bătută cu pumnii și picioarele de o tânără în vârstă de 22 ani. Femeia are nevoie de opt zile de recuperare

O polițistă din județul Timiș a fost bătută cu pumnii și picioarele de o tânără în vârstă de 22 de ani. Femeia are nevoie acum de îngrijiri medicale în următoarele 8 zile.

Polițistă din Timiș, bătută cu pumnii și picioarele de o tânără în vârstă de 22 ani. Femeia are nevoie de opt zile de recuperare
Sursa foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    06 Noi 2023   •   17:16

Incidentul a avut loc pe data de 4 octombrie, în jurul orei 19:50. Agentul de poliție a fost chemat să intervină într-un caz de tulburare a liniștii și ordinii publice, după ce într-o casă a fost dată muzica la volum mare.  

Femeia a fost deranjată de prezența polițistei în locuința sa, astfel că a trecut la agresiuni.

Polițista a fost lovită „în repetate rânduri, cu pumnii, picioarele şi trăgând-o de păr, într-un loc public” de către o femeie, a transmis luni Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Citește și: Un tânăr din Pitești a lovit un agent de poliție până l-a băgat în comă

Victima are nevoie de opt zile de îngrijiri medicale, iar agresoarea a ajuns în arestul poliției pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzată de ultraj.

„În data de 4.11.2023, în jurul orei 19.50, în timp ce inculpata se afla în localitatea Beregsău Mare, județul Timiș, a agresat-o fizic pe persoana vătămată, agent principal de poliție, ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timpul programului de lucru, lovind-o, în repetate rânduri, cu pumnii, picioarele și trăgând-o de păr, într-un loc public, cauzându-i victimei leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale”, a mai transmis, luni, Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

×
Subiecte în articol: politista Timis agresoare
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close