Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii din Orăștie, filmați cum se luptă să bage în mașină un bărbat care a sunat fără motiv la 112: "I-ai rupt dinții din gură la tata meu, că s-o sfădit cu mama"

Polițiștii din Orăștie, filmați cum se luptă să bage în mașină un bărbat care a sunat fără motiv la 112: "I-ai rupt dinții din gură la tata meu, că s-o sfădit cu mama"

Intervenţie cu totul originală a unor polițiști din Orăștie. Oamenii legii au incercat sa reţină un barbat care a apelat numarul 112 de două ori într-o singură oră, fara temei. Privitorii au filmat întreaga acțiune şi au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Polițiștii din Orăștie, filmați cum se luptă să bage în mașină un bărbat care a sunat fără motiv la 112: "I-ai rupt dinții din gură la tata meu, că s-o sfădit cu mama"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Laura Oană    |    03 Aug 2022   •   14:40

Pe lângă acuzele aduse polițiștilor de cei aflați în zonă, a șocat şi modul în care aceștia s-au străduit să îl rețină pe omul aflat în stare de ebrietate.

Politiştii spun că bărbatul de 49 de ani a apelat fără temei numărul de urgenţe 112 şi a chemat poliția în teren de două ori.

Bărbatul s-a ales cu 2 amenzi contraventionale, în total de 1200 de lei – 1000 de lei pentru apelare abuzivă la 112 și 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Oamenii legii care au raspuns la apel s-au ales, însă, cu o intervenție filmată, de toată minunea. Pe imagini se văd politiști care se chinuie minute bune să îl bage în masină pe bărbatul băut.

Când reuşesc în sfârşit să îl bage în autospeciala de poliție şi să închidă portiera, omul se descatuşează şi iese pe cealaltă uşă. Şi circul începe iar, în văzul a zeci de oameni care urlă din toate puterile la oamenii legii.

Privitorii care strigă de minute bune la politişti tot felul de injurii și acuze nu par să se teamă defel de ceea ce fac.

"Filmează că şi noi am filmat! I-ai rupt dinții din gură la tata meu, că s-o sfădit cu mama!", strigă o femeie.

Acum cei de la Poliția Municipiului Orăştie fac verificări ca să stabilească identitatea şi vinovăţia persoanelor care au adresat înjurii echipei de pe teren.

×
Subiecte în articol: Orastie politisti 112
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close