Antena 3 CNN Actualitate Locale Prefectul de Olt, Mario De Mezzo, surprins în timp ce conducea pe contrasens mașina instituției

Prefectul de Olt, Mario De Mezzo, surprins în timp ce conducea pe contrasens mașina instituției

Mario de Mezzo, prefectul de Olt, a fost surprins de camere de supraveghere în timp ce conducea mașina instituției pe contrasens zeci de metri.

Prefectul de Olt, Mario De Mezzo, surprins în timp ce conducea pe contrasens mașina instituției
de Andreea Ştefan    |    27 Oct 2023   •   19:30

În cursul zilei de vineri, prefectul de Olt Mario de Mezzo a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens, pe strada Ana Ipătescu din Slatina, care este cu sens unic.

Prefectul de Olt a ales să pătrundă cu autoturismul prefecturii pe contrasens, străbătând astfel întreaga arteră și o porțiune a străzii Sevastopol, care, de asemenea, este cu sens unic.

Cu toate că i s-a atras atenția că a condus pe contrasens până când a reușit să parcheze în fața Muzeului Județean Olt, unde urma să participe la un eveniment cultural, prefectul județului a răspuns aparent nepăsător, susținând că nu știa că strada era cu sens unic, cu toate că semnele rutiere adecvate erau amplasate în mod vizibil în zonă.

Ulterior, o jurnalistă a alertat conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt cu privire la incident. Un echipaj de poliție a sosit la fața locului pentru a demara o investigație, dar prefectul părăsise deja locația.

Citește și: Prima reacție a prefectului de Olt după ce i-a explodat mașina: ”Am deranjat cuibul de viespi”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii au găsit autoturismul parcat în mod regulamentar, dar acesta era gol, fără nicio persoană în interior, potrivit olt-alert.ro.

”La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 14:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, cu privire la faptul că o persoană ar fi condus un autoturism pe un segment de drum pe care accesul autovehiculelor este interzis, pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Slatina, județul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au identificat autoturismul staționat, iar în interiorul sau langă acesta nu a fost găsită nicio persoană.

În cauză, au fost demarate verificările de către polițiștii Biroului Rutier Slatina, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

×
Subiecte în articol: Mario de Mezzo contrasens
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close