Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Slatina a făcut curăţenie în curtea Prefecturii Olt, lăsată în paragină de actualul prefect

Primarul din Slatina a făcut curăţenie în curtea Prefecturii Olt, lăsată în paragină de actualul prefect

Emil Moţ, primarul din Slatina, a făcut curăţenie, în această dimineaţă, în curtea Prefecturii Olt, despre care a spus că a fost lăsată în paragină de actualul prefect, Mario de Mezzo, preşedintele PNL Slatina.

Primarul din Slatina a făcut curăţenie în curtea Prefecturii Olt, lăsată în paragină de actualul prefect
Sursa foto: reporter24.ro
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2024   •   13:57

Primarul Emil Moţ a fost însoţit de subprefectul Cosmin Floreanu, de fostul prefect Florin Homorean, dar şi de cei doi viceprimari, Gigi Vîlceleanu şi Alexandru Berechet.

Emil Moţ şi-a luat angajamentul ca şi acest spaţiu să fie igienizat periodic, în ciuda administrării proaste de către actualul prefect, preşedintele PNL Slatina, notează reporter24.ro.

"Domnilor, eu vă promit, cu riscul de a lua amendă, că noi ne vom ocupa şi de acest spaţiu, care este în centrul oraşului nostru şi este al tuturor cetăţenilor din Slatina", a declarat Emil Moţ.

Aflată în centrul Slatinei, zona din preajma Prefecturii Olt contrastează cu restul oraşului, arătând neîngrijită şi pe alocuri la un pas de paragină.

Pe lângă buruienile care prind putere, odată cu venirea primăverii, pavajul este spart în mai multe locuri şi chiar şi scările de acces în imobil sunt degradate.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close