Antena 3 CNN Actualitate Locale Nicuşor Dan face primul duş rece | Primăria Capitalei, dată în judecată de FACIAS pentru problema termoficării

Nicuşor Dan face primul duş rece | Primăria Capitalei, dată în judecată de FACIAS pentru problema termoficării

Nicuşor Dan face şi el primul duş rece. FACIAS a dat în judecată Primăria Capitalei şi Termoenergetica pentru că problema termoficării nu a fost încă rezolvată, iar situaţia devine din ce în ce mai gravă de la un an la altul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2023   •   12:19

Mai mult, autorităţile au recunoscut că reţeaua este într-un stadiu extrem de avansat de uzură. Primarul General al Capitalei va trebui să dea explicaţii pentru promisiunie prezentate în faţa alegătorilor, în ultima campanie electorală şi nu oricum, ci în faţa instanţei.

Cei de la FACIAS au decis să meargă în instanţă pentru a obliga Primăria Capitalei să facă demersuri să-şi respecte promisiunile faţă de cetăţeni şi să înceapă să lucreze mai mult, mai eficient, astfel încât serviciul de termoficare să nu mai aibă probleme atât de mari.

Totuşi, răspunsul oficial către FACIAS din partea celor de la Termoenergetica a venit năucitor, spunându-le că reparaţiile vor avea un efect simţitor în cel puţin 10 ani de acum încolo.

Citeşte şi: Sute de blocuri din București nu au apă caldă. Nicușor Dan se laudă că a mai reparat un kilometru de conductă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Totodată, este important de amintit şi punctul de vedere al Primăriei Capitalei, care susţine că în acest moment, la nivelul Capitalei, sunt şantiere deschise de reparaţii la aproximativ 70 de km de conducte, iar luna aceasta pe bani europeni ar trebui să înceapă un contract prin care se reabilitează undeva la 200 de km de conductă din reţeaua de termoficare, lucrări care ar trebui să fie încheiate abia peste 4 ani. Rămâne de văzut dacă luna aceasta se dă startul lucrărilor sau nu.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close