Antena 3 CNN Actualitate Social Sute de blocuri din București nu au apă caldă. Nicușor Dan se laudă că a mai reparat un kilometru de conductă

Sute de blocuri din București nu au apă caldă. Nicușor Dan se laudă că a mai reparat un kilometru de conductă

În timp ce aproape 700 de blocuri din Capitală nu au apă caldă, Nicuşor Dan s-a lăudat azi cu încă un kilometru de conductă de termoficare şi cu faptul că a fost reparată puţin peste 10% din reţea.

Sute de blocuri din București nu au apă caldă. Nicușor Dan se laudă că a mai reparat un kilometru de conductă
Sursa foto: Hepta | Profimedia Images
de Andreea Ştefan    |    29 Mai 2023   •   17:42

”Acum am plătit în avans toate facturile. Și pe perioada de vară, când facturile sunt foarte mici, o să putem să plătim, după ce vine avizul Consiliul Concurenței și avem hotărâre de Consiliu General, o să putem să plătim acea datorie”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat câți din cei 900 de kilometri de conducte au fost reabilitați până în acest moment, primarul Capitalei a răspuns:

”Suntem cam la 150 de kilometri din 1.000”, a spus Dan.

Întrebat de scandalul cu Robert Negoiță pe tema palmierilor, edilul Capitalei, a râs.

Citește și: Primăria Capitalei vrea să înființeze o linie de transport turistic, cu autobuze vechi de 11 ani și 300.000 de kilometri în bord

”N-am mai avut o discuție cu domnia sa. Într-adevăr, acolo, pe lucrările care s-au făcut trebuie să găsim soluția administrativă pentru ca ele să fie în administrarea cuiva, că în momentul ăsta, în acte ele nu există”, a conchis edilul.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan apă caldă
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close