Antena 3 Actualitate Locale Șase pui de vrabie împreună cu mama lor, care se aflau în stare de hipotermie, au fost salvați de polițiștii din Covasna

Șase pui de vrabie împreună cu mama lor, care se aflau în stare de hipotermie, au fost salvați de polițiștii din Covasna

de Maria Zărnescu    |    16 Iun 2021   •   15:12
Șase pui de vrabie împreună cu mama lor, care se aflau în stare de hipotermie, au fost salvați de polițiștii din Covasna
Sursa foto: IPJ Covasvna

Un pui de barză rănit și șase pui de vrabie aflați în stare de hipotermie au fost salvați miercuri de polițiștii din Covasna.

Potrivit IPJ Covasna, polițiștii din Biroul pentru Protecția Animalelor au fost sesizați miercuri dimineața cu privire la faptul că un cuib de barză a căzut de pe un stâlp de electricitate din comuna Vâlcele.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit un pui de barză rănit și 6 pui de vrabie împreună cu mama lor, care se aflau în stare de hipotermie.

"În această dimineață polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna – Biroul pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu privire la faptul că un cuib de barză  a căzut de pe un stâlp de electricitate din comuna Vâlcele.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat un pui de barză rănit și 6 pui de vrabie împreună cu mama lor care se aflau în stare de hipotermie.

Păsările au fost transportate la o clinica veterinara pentru diagnostic si tratament, de unde urmează să fie preluate de o asociație de protecție a păsărilor din Sfântu Gheorghe, iar după însănătoșire vor fi eliberate in mediul lor natural", a anunțat IPJ Covasna.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close