Antena 3 CNN Actualitate Locale Şeful Vămii Albiţa a căzut în cap, după ce s-a dezechilbrat de pe o rampă

Şeful Vămii Albiţa a căzut în cap, după ce s-a dezechilbrat de pe o rampă

Un incident grav a avut loc în Vama Albiţa. Şeful vămii a căzut de pe o rampă pentru controlul autocamioanelor şi s-a lovit puternic la cap. Din fericire, acesta este în stare stabilă.

Şeful Vămii Albiţa a căzut în cap, după ce s-a dezechilbrat de pe o rampă
Sursa foto: Antena 3
de Lili Trifu    |    17 Iul 2022   •   11:07

Un incident grav s-a petrecut azi în Vama Albița! Șeful Vămii, Dan Arhire, a căzut de la înălțime, de pe o rampă destinată controlului de marfă pentru autocamioane.

Conform martorilor, acesta ar fi urcat pe rampă şi a călcat în gol şi a căzut în cap, de o înăţime de 1,5 m.

Căzătura a fost una serioasă, mai ales că suprafaţa pe care s-a prăbuşit era betonată. După acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la Spitalul Municipal Huşi. Aici a fost investigat şi diagonisticat cu hematom occipital și comoție cerebrală. Ulterior, Dan Arhire a fost transferat de urgență către SJU Vaslui, unde i s-a făcut o tomografie. Din fericire, aceasta a scos în evidenţă că nu s-a rănit grav.

„O perioadă însă va trebui să fie atent la starea sa de sănătate și să se menajeze, întrucât loviturile la cap nu sunt dintre cele simple și au nevoie de monitorizare cu maximă atenție, chiar și după ce primele analize indică faptul că totul este în regulă”, spun medicii, potrivit vremeanoua.ro

Colegii săi nu exclud să fi fost vorba despre un pas greșit făcut pe respectiva rampă, dar și căldura sufocantă de afară este posibil să fi fost o cauză care să fi contat în momentul în care Dan Arhire s-a urcat pe rampă.

Poliția de Frontieră este cea care face investigații în acest caz.

 

 

×
Subiecte în articol: Vama Albiţa cazatura rampă Dan Arhire
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close