Antena 3 CNN Actualitate Locale Situaţie dramatică la 12 cămine de bătrâni din Argeş | Ce nereguli au ieşit la iveală după controale

Situaţie dramatică la 12 cămine de bătrâni din Argeş | Ce nereguli au ieşit la iveală după controale

Echipele de control care au inspectat, astăzi, 12 azile din Argeș au găsit mai multe nereguli, printre care alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai și igrasie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2023   •   21:37

„Alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai, igrasie! O parte dintre neregulile găsite astăzi de comisia de control în azile.

Cele patru echipe stabilite să facă verificările în județul Argeș și-au încheiat activitatea în urmă cu puțin timp.

Au mers în 12 centre pentru îngrijirea vârstnicilor, iar ceea ce au găsit în teren va atrage sancțiuni”, transmite prefectul județului Argeș, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, în unele locații, mai multe produse alimentare găsite în bucătării erau expirate.

„Lactate, carne și produse din carne, pește. Alte locații sunt deficitare la igienă. Lasă de dorit și mobilierul din băi, dar și cel din curți: bănci rupte, scaune în care oamenii se pot răni, țevi ruginite, geamuri sparte. Mai multe imobile nu au autorizație de securitate la incendiu", încheie prefectul județului Argeș.

Citeşte şi: Bătrâni evacuaţi de urgenţă dintr-un azil clandestin, descoperit de autorităţi în Gorj

Peste 5.000 de centre sociale din toată ţara vor fi controlate, de astăzi, 10 iulie 2023. Toate instituțiile vor fi verificate, iar cei vinovați vor plăti, a anunțat Ciolacu. "Nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei", a spus premierul Marcel Ciolacu.

 

×
Subiecte în articol: azile bătrâni Argeş Căminele Groazei
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close