Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr de 25 de ani, prins în flagrant când folosea bancnote false de 50 de euro, în Bistriţa-Năsăud

Tânăr de 25 de ani, prins în flagrant când folosea bancnote false de 50 de euro, în Bistriţa-Năsăud

Un tânăr de 25 de ani a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să pună în circulaţie bancnote false de 50 de euro, în Bistriţa-Năsăud.

Tânăr de 25 de ani, prins în flagrant când folosea bancnote false de 50 de euro, în Bistriţa-Năsăud
Sursa foto: Profimedia
de Claudia Popovici    |    03 Sep 2023   •   17:10

Potrivit IPJ Mureş, tânărul de 25 de ani a fost prins în flagrant delict de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în timp ce punea în circulaţie bancnote euro false, în schimbul achiziționării unor bunuri expuse spre comercializare pe un site de tranzacții în mediul online.

Individul a fost condus la sediul unităţii de poliţie, iar în baza probatoriului administrat, la data de 2 septembrie, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, în aceeaşi cauză, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud.

Citeşte şi: Bani falși în Satu Mare! Un bărbat a plasat mii de euro falsificați prin tot județul

"În urma tuturor activităţilor desfășurate, a fost dispusă indisponibilizarea unui autoturism şi au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 126 de bancnote contrafăcute din cupiură de 50 de euro, 3 telefoane mobile, precum şi alte înscrisuri cu valoare probatorie", arată sursa citată.

Activităţile au beneficiat de suportul poliţiştilor criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi a jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand I" Târgu Mureş.

În acest context, autorităţile fac apel la populaţie, în cazul în care au intrat în posesia unor astfel de bancnote să verifice mereu autenticitatea lor la unitățile autorizate şi să anunțe, de îndată, organele de poliţie.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close