Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri din Bistriţa-Năsăud, scrisoare deschisă pentru politicieni: "Vrem să avem o nuntă normală!"

Doi tineri din Bistriţa-Năsăud, scrisoare deschisă pentru politicieni: "Vrem să avem o nuntă normală!"

Doi tineri din localitatea Dobric, judeţul Bistriţa-Năsăud au trimis o scrisoare deschisă pentru politicieni, în speranţa că vor avea posibilitatea să facă nunta la care au visat.

Doi tineri din Bistriţa-Năsăud, scrisoare deschisă pentru politicieni: "Vrem să avem o nuntă normală!"
Sursa foto: Antena 3
de Mihai Leder    |    22 Mar 2021   •   14:25

Beni și Mona sunt doi tineri din localitatea Dobric din judetul Bistrita Nasaud, care vor să se căsătorească în acest an, în luna mai, doar că situația epidemiologică nu permite acest lucru, mai ales că legislația e destul de confuză.

Disperați, cei doi au "compus" o scurtă scrisoare deschisă către autorități și oficialități, aceasta ajungând la presedintele Johanis, la premierul Câțu, la Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Ioan Turc, dar și la parlamentarii social-democrați din judetul Bistrita Nasaud.

Deocamdată, cei ce conduc ţara, însă, pare ca nu aud strigătul celor doi îndrăgostiţi.

"Cu toții știm că organizarea unei nunți durează. Trebuie trimise invitațiile și făcute pregătirile din timp. Toate acestea nu le putem face de pe o zi pe alta. Avem nevoie de timp și avem nevoie din timp să știm ceva clar, iar starea aceasta de confuzie nu ne ajută deloc. Avem nunta programată în luna mai.

Momentan sunt interzise evenimentele private. Vă rugăm frumos să analizați această situație. Nu cred că persoanele care și-au organizat nunta în perioada aceasta au pretenții mari (număr mare de persoane, fără restricții, etc.), ci vor doar să se căsătorească, cel puțin noi asta dorim.

Din păcate, nu avem voie. E deranjant pentru noi asta. E și mai deranjant din cauza faptului că vedem în jur cum în mall-uri, magazine, piețe unde oamenii au contact zi de zi, nu se respectă regulile. O nuntă durează o zi. Eu văd o mare nedreptate, dumneavoastră nu?", este mesajul trimis de Beni și Mona.

×
Subiecte în articol: Bistriţa-Năsăud
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close