Antena 3 CNN Actualitate Managerul spitalului GROAZEI din Ploieşti a fost SUSPENDAT din funcţie, la cererea lui Raed Arafat

Managerul spitalului GROAZEI din Ploieşti a fost SUSPENDAT din funcţie, la cererea lui Raed Arafat

Managerul spitalului GROAZEI din Ploieşti a fost SUSPENDAT din funcţie, la cererea lui Raed Arafat
03 Dec 2013   •   15:03
UPDATE 15.03 - Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Laurenţiu Rebega, a declarat că, la propunerea secretarului de stat Raed Arafat, conducerea CJ a decis suspendarea din funcţie a managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Ploieşti, Adrian Strâmbeanu.

Ştirea iniţială 11.00
Managerul Spitalului Judeţean din Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a fost suspendat din funcţie, susţin mai multe surse. Concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul din Ploieşti indică faptul că, deşi i-au fost alocate constant fonduri, acestea nu se regăsesc în dotările şi nici în achiziţiile unităţii spitaliceşti.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Prahova, managerul spitalului din Ploieşti nu a fost suspendat din funcţie şi nici nu va fi suspendat până ce nu vor fi prezentate concluziile finale ale anchetei Ministerului Sănătăţii.

Verificările la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, făcute de către echipa formată din reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi ai Consiliului Judeţean sunt coordonate de secretatul de stat Raed Arafat. 

Chirurgul Dan Oprea, doctorul care a avut curajul să dezvăluie realitatea înfiorătoare de la Spitalul Judetean din Ploieşti, a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 ce se întâmplă în spitalul groazei.
 
Citeşte şi:

Banii spitalului GROAZEI din Ploieşti, în conturile familiei Cosma


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close