Antena 3 CNN Actualitate Managerul spitalului GROAZEI din Ploieşti trimite bolnavii la CAS să recupereze banii cheltuiţi pe medicamente

Managerul spitalului GROAZEI din Ploieşti trimite bolnavii la CAS să recupereze banii cheltuiţi pe medicamente

Managerul spitalului GROAZEI din Ploieşti trimite bolnavii la CAS să recupereze banii cheltuiţi pe medicamente
03 Dec 2013   •   14:02

Managerul Spitalului din Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, nu vede nicio problemă în faptul că pacienţii îşi cumpără singuri medicamente.

Într-o conferiţă de presă susţinută în incinta spitalului, managerul le-a recomandat bolnavilor să deconteze la CAS tot ce au cumpărat din farmaciile din afara spitalului.

Totodată, managerul susţine că reclamaţiile pacienţilor, care au fost prezentate în presă, sunt cazuri izolate şi că, de la începutul anului, aproape 40 de pacienţi au recurs la această metodă pentru că spitalul nu a avut medicamentele necesare.

Managerul Spitalului Judeţean din Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a fost suspendat din funcţie, susţin mai multe surse. Concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul din Ploieşti indică faptul că, deşi i-au fost alocate constant fonduri, acestea nu se regăsesc în dotările şi nici în achiziţiile unităţii spitaliceşti.

×
Subiecte în articol: CAS
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close