Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, mesaj de condoleanțe după ce patru români au murit în accidentul de autocar din Italia

Marcel Ciolacu, mesaj de condoleanțe după ce patru români au murit în accidentul de autocar din Italia

Premierul Marcel Ciolacu a transmis condoleanțe familiei celor patru români care și-au pierdut viața în accidentul de autocar din Italia.

Marcel Ciolacu, mesaj de condoleanțe după ce patru români au murit în accidentul de autocar din Italia
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2023   •   21:28

"Doresc să transmit condoleanțe familiei celor patru români care și-au pierdut viața în teribilul accident de autocar de ieri, din Italia.

Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste fac toate demersurile necesare în vederea parcurgerii tuturor procedurilor pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite.

Dumnezeu să-i odihnească!”, a transmis șeful Guvernului.

Și președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj miercuri seara.

Citește și: Patru români au murit în teribilul accident de autocar din Italia

"Profund îndurerat de veștile de ultimă oră venite din Italia privind tragicul accident produs la Mestre, care a curmat și viețile a patru cetățeni români.

Transmit condoleanțe și multă putere familiei îndoliate, în aceste momente de grea încercare”, a scris șeful statului, pe X, fostul Twitter.

Patru români se numără printre victimele accidentului marți, în localitatea Mestre, Italia, a anunțat miercuri seara Ministerul Afacerilor Externe.

MAE anunță că echipa consulară mobilă s-a deplasat la unitatea medicală unde au fost transportate trupurile neînsuflețite pentru a intra în legătură cu membrii de familie, în vederea acordării asistenței consulare specifice în astfel de situații.

Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste continuă dialogul cu autoritățile locale și vor acorda întregul sprijin, în limita competențelor, în vederea repatrierii trupurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close