Antena 3 CNN Actualitate Media A aparut primul numar din “The Industry”, unica revista de media romaneasca

A aparut primul numar din “The Industry”, unica revista de media romaneasca

A aparut primul numar din “The Industry”, unica revista de media romaneasca
Sursa foto: Foto: feeder.ro
15 Sep 2011   •   14:50

The Industry, unica revista de media din peisajul autohton, apare astazi cu primul numar oficial. Lansata in luna iulie sub forma unui număr zero, The Industry va fi pe birourile voastre lunar incepind din aceasta toamna, intr-un format de 64 de pagini incitante. Coordonata editorial de Iulian Comanescu şi cu un concept grafic special apartinind agentiei de creatie Griffon and Swans, revista se adreseaza profesionistilor si entuziastilor media, cuprinzind opinii, analize si dialoguri cu si despre toate platformele care compun peisajul media actual.

In primul numar figureaza, printre multe altele, o analiza a grilelor de toamna, un inventar companiilor de producţie independente de televiziune, un estimat al pietei de publicitate in 2011 si o prezentare a celor mai talentati art directori din Romania.

Printre colaboratorii revistei, altii de fiecare data, se numără, in aceasta aparitie, Adrian Georgescu, Mihaela Calinoiu, Florentina Ciuverca dar si coordonatori ai unor reviste media europene importante, precum Chris Dziadul (Broadband TV News) sau Stewart Clarke (TBI).  

“Eram mulţumiţi de ceea ce am făcut la numărul zero, dar de numărul 1 suntem şi mai mulţumiţi”, spune Iulian Comanescu. “Griffon and Swans a realizat un număr de layouturi foarte frumoase, iar pe partea de conţinut sunt de asemeni lucruri care cred că vor stârni publicul destul de pretenţios pe care-l vizăm la reflecţie”.

The Industry este un proiect Intact Media Group si reprezinta un brand transmedia, care va capata de-a lungul timpului diferite intrupari. Urmatorul pas consta in lansarea site-ului www.theindustry.ro, care va furniza stiri si comentarii proaspete cu frecventa zilnica.

 

×
Subiecte în articol: aparitie Intact Media Group
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close