Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: De ce ai veni pe litoral în România când ai miliarde de alternative? (VIDEO)

Mircea Badea: De ce ai veni pe litoral în România când ai miliarde de alternative? (VIDEO)

Mircea Badea: De ce ai veni pe litoral în România când ai miliarde de alternative? (VIDEO)
29 Aug 2010   •   23:33

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit duminică seară, la emisiunea În gura presei, despre turismul din România. Jurnalistul s-a întrebat cine ar veni în România când există o grămadă de alte locuri mai bune unde ar putea să-şi petreacă vacanţa.

 

 

?Eu nu am înţeles de ce să vină un turist, din orice ţară, pe litoralul Mării Negre când ai miliarde de altenative muuult superioare. Nu mai vorbim de asta cu hotelul (...) marea aia, de te vâri în ea, e urâtă. E şi foarte scump. (...) Poate dacă eşti vreun muritor de foame, speli wc-uri în Anglia şi vii aici să te dai bengos?, a spus Mircea Badea.

 

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close