Antena 3 CNN Actualitate Mihai Fifor, decizie după tragedia de la Caracal: „Am dispus ca Poliţia să înceapă verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată ţara”

Mihai Fifor, decizie după tragedia de la Caracal: „Am dispus ca Poliţia să înceapă verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată ţara”

Mihai Fifor, decizie după tragedia de la Caracal: „Am dispus ca Poliţia să înceapă verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată ţara”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
02 Aug 2019   •   09:19

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunţă că poliţiştii au demarat o acţiune la nivel naţional de verificare a celor care efectuează ilegal transport de persoane. 

"Am dispus ca, începând de ieri, Poliţia să înceapă verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată ţara. Desfăşurată timp de 8 zile în primă fază, acţiunea vizează depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane", a scris Mihai Fifor vineri, pe Facebook. 

„Acțiunile vor fi concentrate în special în apropierea zonelor de îmbarcare și debarcare a pasagerilor din stațiile pentru mijloacele de transport în comun, gări, autogări, dar și pe traseele de deplasare a acestor autovehicule.

Polițiștilor rutieri, de ordine publică, de investigare a criminalității economice și de la transporturi li se vor alătura și specialiști ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă”, a mai adăugat ministrul interimar, Mihai Fifor.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Caracal Politie ilegal
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close