Antena 3 CNN Actualitate "Sunt bulversat". Nicuşor Dan, prima reacţie după decizia instanţei privind PUZ-urile Sectoarelor 2 şi 4

"Sunt bulversat". Nicuşor Dan, prima reacţie după decizia instanţei privind PUZ-urile Sectoarelor 2 şi 4

Primarul general Nicușor Dan se declară bulversat de hotărârea pe care instanța a luat-o în privința sectoarelor 2 și 4 din Bucureşti: "Eu aștept să ne judecăm în recurs”.

"Sunt bulversat". Nicuşor Dan, prima reacţie după decizia instanţei privind PUZ-urile Sectoarelor 2 şi 4
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2023   •   15:44

"Sunt bulversat de hotărârea pe care instanța a luat-o. Au fost 26 de alte litigii care vizau PUZ-urile de sector și în care instanța a mers în direcția în care PUZ-urile de sector sunt nelegale.

Acest litigiu inițiat de un ONG, ar fi trebuit să fie inițiat de prefect, a fost judecat în fond. Efectul este că se întrerupe și suspendarea pe care același ONG o obținuse până la judecarea recursului. Eu aștept să ne judecăm în recurs”, a declarat Nicușor Dan.

El precizează că orice dezvoltator poate să aibă pretenții pentru un act al autorității care îl lezează.

"Un investitor din Sector 3 care a cumpărat în baza PUZ Sector 3 poate să se îndrepte împotriva CGMB pentru că nu și-a realizat investiția. Binențeles, judecătorul va aprecia dacă e ceva real sau e ceva virtual. Dar până în acest moment, mai puțin cineva care ne-a cerut 20.000 de lei, nu există niciun litigiu. Îmi închipui că speculatorii imobiliari așteaptă ca la un moment dat conducerea Primăriei să meargă cum mergea înainte. Eu îi asigur că nu se va întâmpla", a mai precizat Nicuşor Dan.

El spune că PMB va elibera certificate de urbanism.

Citeşte şi: "Nicuşor Dan foloseşte ONG-urile familiei sau ale prietenilor" | Avocatul Radu Dinulescu, noi detalii în scandalul PUZ-urilor anulate în Bucureşti

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan PUZ București
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close