Antena 3 CNN Actualitate O buzoiancă și-a ascuns copilul sub pătură, în mașină, pentru a-l scoate ilegal din țară

O buzoiancă și-a ascuns copilul sub pătură, în mașină, pentru a-l scoate ilegal din țară

O buzoiancă a încercat să-și scoată copilul din țară în mod ilegal. Femeia l-a ascuns pe băieţeul de numai patru ani sub o pătură, pe bancheta din spate a mașinii.

O buzoiancă și-a ascuns copilul sub pătură, în mașină, pentru a-l scoate ilegal din țară
de Mia Lungu    |    23 Aug 2021   •   14:53

Un copil în vârstă de patru ani a fost găsit de poliţiştii de frontieră din Satu Mare ascuns sub o pătură, într-un autoturism cu care mama sa încerca să-l scoată ilegal din ţară.

„Azi, (…) în jurul orei 1,40, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român conducând un autoturism marca VW, înmatriculat în Spania.

Alături de acesta, călătorea ca pasager o femeie, în vârstă de 32 ani, cu domiciliul în judeţul Buzău. La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit un copil de 4 ani ascuns pe bancheta din spate a autoturismului, sub o pătură”, se arată într-un comunicat transmis duminică de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră a rezultat că minorul ascuns este copilul femeii din Buzău. Mama a declarat că a vrut să ia copilul cu ea în Spania şi a folosit aceasta metodă pentru că nu avea documente legale care să-i permită călătoria cu minorul în străinătate.

„Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei acestora şi cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat”, precizează IGPF.

×
Subiecte în articol: copilul patura ilegal
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Prognoza meteo, 24 iunie - 22 iulie: Vremea va fi mai caldă decât cea normală
x close