Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă de doi ani, în comă alcoolică după ce a băut vişinată

O fetiţă de doi ani, în comă alcoolică după ce a băut vişinată

O fetiţă de doi ani, în comă alcoolică după ce a băut vişinată
Sursa foto: Foto: curewithnutrition.com
de M.Z.    |    07 Ian 2014   •   07:16
O fetiţă de doi ani din localitatea Scaeşti, judeţul Dolj, a fost transportată la spital în stare gravă luni, după ce a băut vişinată, copila fiind găsită inconştientă de mama ei într-un şanţ de lângă casă.

Mama fetiţei a spus că plecase să cumpere apă şi scutece de la un magazin din comună, iar tatăl copilei era la muncă. Astfel, fetiţa, lăsată în grija unui frate de cinci ani, a găsit o sticlă cu vişinată în casă, a băut din ea, apoi a ieşit la drum, unde a fost găsită inconştientă, într-un şanţ. 
 
"Eu am fost plecat în alt sat, la muncă, iar mama ei a plecat să ia apă şi scutece pentru cealaltă fetiţă, că mai avem una de vreo două luni. Fata a găsit sticla, cred că nu a fost bine închisă, şi a băut cam o litră din ea. Apoi a ieşit la poartă şi acolo a găsit-o nevastă-mea, în şanţ", a declarat Ilie Şerban, tatăl fetei, potrivit Mediafax.
 
Ulterior, femeia a sunat la Ambulanţă, fetiţa fiind transportată iniţial la spitalul din Filiaşi, de unde a fost preluată, ulterior, de un elicopter SMURD şi transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova. În prezent, starea copilei s-a îmbunătăţit, fiind stabilizată.

×
Subiecte în articol: coma alcoolica Dolj
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close