Antena 3 Actualitate Patron al unei agenţii de turism: "Ca să ieşi pe piaţă în turism şi să ai succes, trebuie să ieşi cu ceva care este absolut unic"

Patron al unei agenţii de turism: "Ca să ieşi pe piaţă în turism şi să ai succes, trebuie să ieşi cu ceva care este absolut unic"

26 Mai 2013   •   23:23
Patron al unei agenţii de turism: "Ca să ieşi pe piaţă în turism şi să ai succes, trebuie să ieşi cu ceva care este absolut unic"
Prinţul Charles continuă să laude frumuseţile ţării noastre într-un reportaj realizat de o televiziune străină.

Moştenitorul coroanei regale a Marii Britanii mărturiseşte că este îndrăgostit de România şi îi invită şi pe alţi străini să viziteze ţara noastră.

Invitaţii emisiunii
Sinteza Zilei au comentat afirmaţiile Prinţului Charles referitoare la ţara noastră.

"Prinţul Charles a spus că România este ultimul loc al Europei unde poţi găsi un trai autentic. Ca să ieşi pe piaţă în turism şi să ai succes, trebuie să ieşi cu ceva care este absolut unic. Şi atunci noi vorbim despre Deltă, despre produsul "Dracula" - el este unic şi se întâmplă în România," a declarat Alin Burcea,  patron al unei agenţii de turism.


Cele mai frumoase locuri din România, prezentate în emisiunea Sinteza Zilei

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close