Antena 3 CNN Actualitate Este știrea momentului! S-a predat!

Este știrea momentului! S-a predat!

Este știrea momentului! S-a predat!
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
11 Iun 2017   •   12:03

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare a declarat, într-o intervenție telefonică la News Magazine, că șoferul care a spulberat terasa unui săli de jocuri din Satu Mare s-a predat polițiștilor.

În prezent, bărbatul este în custodia polițiștilor pentru audieri.

Întrebat în legătură cu eventualele victime ale incidentului, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare a declarat că nu a fost depusă încă o plângere în acest sens, însă a existat un părinte care s-a prezentat cu propriul copil la spital, în cursul serii trecute. Potrivit acestuia, rănile copilului nu au fost provocate de mașina în cauză, ci de saltul pe care acesta l-a făcut pentru a se feri din calea ei.

Scene șocante în Satu Mare. O fetiță de nouă ani a fost accidentată de un bărbat care a intrat intenționat cu mașina în terasa unei săli de jocuri, nervos că nu a fost lăsat să intre să joace. 

Polițiștii nu au reușit să-l prindă pe autor, dar au verificat în baza de date după numărul mașinii și au aflat că șoferul are permisul suspendat.

Şoferul unui bolid de lux s-a răzbunat pe bodyguarzii unei cazinou care nu i-au permis accesul în sala de jocuri. A călcat pedala acceleraţiei la maxim şi intrat în trombă printre mesele din faţa terasei cazinoului. 

Trei copii au fost acroşaţi de şoferul teribilist, despre care martorii spun că se află sub influenta alcoolului. Iar o angajată a cazinoului a scăpat că prin urechile acului. 

Bărbatulavea permisul de conducere suspendat, pentru un incident similar. În plus, ar fi avut interdicţie în zona terasei distruse, din cauza unor conflicte mai vechi. Poliţiştii sunt acum pe urmele bărbatului după ce acesta a fugit de la locul accidentului.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close