Antena 3 CNN Actualitate O poliţistă din Bucureşti, de la DGA, a fost găsită moartă lângă blocul în care locuia

O poliţistă din Bucureşti, de la DGA, a fost găsită moartă lângă blocul în care locuia

O poliţistă din Bucureşti, în vârstă de 47 de ani, care lucra în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), a fost găsită moartă, noaptea trecută, lângă blocul în care locuia.

O poliţistă din Bucureşti, de la DGA, a fost găsită moartă lângă blocul în care locuia
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    07 Iul 2021   •   10:48

Poliţista din Bucureşti a fost găsită fără viaţă, noaptea trecută, lângă blocul în care locuia, după ce, cel mai probabil, s-ar fi aruncat în gol de la etaj.

Femeia lucra de aproximativ 8 ani în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, înainte de a recurge la gestul extrem, poliţista ar fi lăsat un bilet de adio prin care ar fi încercat să îşi motiveze decizia de a-şi lua viaţa.

Poliţista locuia singură. Pe masa din sufragerie, poliţiştii au găsit un bilet de adio pe cinci pagini, în care şi-a cerut iertare de la fratele său, plecat în străinătate, dar şi de la mama sa, aflată în Republica Moldova.

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, poliţista a lăsat uşa de la intrare deschisă, tocmai pentru a nu fi spartă. De asemenea, în casă era curăţenie.

Trupul ei neînsufleţit a fost transportat la morgă, iar colegii ei au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia şi-a pierdut viaţa.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close