Antena 3 CNN Actualitate Sabina, polițista găsită moartă în Brașov, era terorizată de fostul iubit. A fugit de acasă și a cerut ordin de protecție

Sabina, polițista găsită moartă în Brașov, era terorizată de fostul iubit. A fugit de acasă și a cerut ordin de protecție

Polițista care s-a sinucis în ultima zi a anului 2021, cu arma sa, a fost victima violenței domestice.

Sabina, polițista găsită moartă în Brașov, era terorizată de fostul iubit. A fugit de acasă și a cerut ordin de protecție
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2022   •   09:52

Polițista s-a sinucis cu pistolul din secție, despre care, conform anchetatorilor, soțul știa. 

Arma a dispărut din sediul IPJ Brașov în urmă cu o lună, însă nimeni nu a sesizat situația.

Sabina a fugit din comuna în care muncea, după ce a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele fostului iubit. 

În 2019, când era ajutor de șef de post într-o comună din Brașov, Sabina Alexandra a avut o relație cu un bărbat care a bătut-o și a dat-o afară din casă.

Scandalul teribil a ajuns la Parchet și, ulterior, în instanță, iar judecătorii au emis un ordin de protecție.

"Admite în parte cererea privind emiterea ordinului de protecţie formulată de petentul Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, în numele victimei H. Sabina Alexandra în contradictoriu cu intimatul agresor B. George, şi în consecinţă: Dispune evacuarea temporară a intimatului agresor din locuinţa familiei.

Dispune reintegrarea victimei H. Sabina Alexandra în locuința familiei. Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de victima H. Sabina Alexandra, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a părţilor în faţa unor instanţe de judecată, a unor organe de urmărire penală sau a altor instituţii şi autorităţi publice. Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de domiciliul victimei H. Sabina Alexandra", au decis, în 2019, magistrații.

Polițista din Brașov găsită împușcată și-a pus capăt zilelor! Ce ar fi aflat înainte să recurgă la gestul extrem

Polițista găsită împușcată în Brașov, chiar înainte să împlinească 29 de ani, s-a sinucis. Aceasta este concluzia medicilor în urma examenului medico-legal.

Potrivit medicilor legiști, polițista și-ar fi tras un glonț în tâmpla dreapta. Glonțul a ieșit prin tâmpla stângă, după care s-a înfipt în perete. 

În acest moment, este așteptat și rezultatul probelor de sânge care ar trebui să stabilească alcoolemia, dat fiind faptul ca pe masa era o sticla de vin goala și una începută. 

Se pare că înainte să își pună capăt zilelor, tânăra și-a confruntat soțul cu privire la o relație anterioară. Aceasta ar fi aflat recent că bărbatul avea un copil cu o altă femeie. 

×
Subiecte în articol: Brașov politista
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close