Antena 3 CNN Actualitate Polițista din Brașov găsită împușcată și-a pus capăt zilelor! Ce ar fi aflat înainte să recurgă la gestul extrem

Polițista din Brașov găsită împușcată și-a pus capăt zilelor! Ce ar fi aflat înainte să recurgă la gestul extrem

Polițista găsită împușcată în Brașov, chiar înainte să împlinească 29 de ani, s-a sinucis. Aceasta este concluzia medicilor în urma examenului medico-legal.

Polițista din Brașov găsită împușcată și-a pus capăt zilelor! Ce ar fi aflat înainte să recurgă la gestul extrem
de Ovidiu Stan    |    03 Ian 2022   •   11:31

Potrivit medicilor legiști, polițista și-ar fi tras un glonț în tâmpla dreapta. Glonțul a ieșit prin tâmpla stângă, după care s-a înfipt în perete. 

În acest moment, este așteptat și rezultatul probelor de sânge care ar trebui să stabilească alcoolemia, dat fiind faptul ca pe masa era o sticla de vin goala și una începută. 

Se pare că înainte să își pună capăt zilelor, tânăra și-a confruntat soțul cu privire la o relație extraconjugală anterioară. Aceasta ar fi aflat recent că bărbatul avea un copil cu o altă femeie. 

Parchetul nu a confirmat însă această informație. 

Soțul Sabinei, găsit în stare de șoc: ”Era în sufragerie, făcut ghem şi plângea isteric”

Sabina ar fi avut supărări din copilărie, după despărţirea părinţilor. Tânăra a fost crescută de mamă şi abia la liceu a reluat legătura cu tatăl.

Când a împlinit 18 ani, mama a dat-o afară din casă şi Sabina s-a mutat la bunică. De doi ani, mama şi fiica nu îşi mai vorbeau.

”Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu. El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric” a povestit mama fetei.

Mama fetei este cunoscută cu probleme psihice, suferă de Alzheimer. Conform surselor Antena 3 mama tinerei crede că fiica ei nu s-a sinucis, pentru că era o persoană puternică.

Mai mult de atât, spune că așa-zisul bilet de adio nu avea scrisul ei, fiind scris la repezeală și cu un scris urât, ori fiica acestia avea un scris caligrafic foarte frumos.  

Vecinii admirau familia Sabinei, care părea că nu duce lipsă de nimic.

”O familie fericită vă spun, eu când vin aici trec prin pădure şi îi vedeam, se îmbrăţişau pe balcon. Avea tot ce îşi dorea, nu ducea lipsă de nimic” a povestit Gheorghe Staicu, un vecin, conform Observator.

×
Subiecte în articol: politista Brașov
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close