Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii de frontieră din Suceava au folosit armele pentru a prinde cinci traficanţi de ţigări

Poliţiştii de frontieră din Suceava au folosit armele pentru a prinde cinci traficanţi de ţigări

Poliţiştii de frontieră din Suceava au folosit armele pentru a prinde cinci traficanţi de ţigări
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Apr 2012   •   13:08

Poliţiştii de frontieră din Suceava au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a prinde cinci persoane care transportau ţigări de contrabandă în valoare de peste 100.000 de lei, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (SJPF) Suceava, Ilie Poroch-Seriţan, poliţiştii de frontieră de la sectorul PF Rădăuţi au observat, sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, în zona localităţii Frătăuţii Noi, un grup de persoane care transportau mai multe colete voluminoase.
   
Pentru prinderea acestora poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, trăgând şase focuri de avertisment în plan vertical. Astfel, oamenii legii au reuşit să prindă cinci bărbaţi.
   
Poliţiştii de frontieră au găsit în zona unde i-au prins pe cei cinci 30 de colete cu ţigări conţinând 14.997 de pachete cu ţigări Doina din Republica Moldova, în valoare de 105.000 lei. ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.
   
Cei cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 50 de ani sunt cercetaţi pentru contrabandă în formă agravantă, fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.
   
Cercetările în acest caz sunt continuate, fiind informate şi autorităţile ucrainene în vederea depistării tuturor persoanelor implicate.

×
Subiecte în articol: tigari contrabanda Suceava armament captura
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close