Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a lui Liviu Dragnea la scrisoarea în care i se cere demisia: „Am înțeles care e cea mai mare supărare. Să nu ne mai certăm cu Iohannis”

Prima reacție a lui Liviu Dragnea la scrisoarea în care i se cere demisia: „Am înțeles care e cea mai mare supărare. Să nu ne mai certăm cu Iohannis”

Prima reacție a lui Liviu Dragnea la scrisoarea în care i se cere demisia: „Am înțeles care e cea mai mare supărare. Să nu ne mai certăm cu Iohannis”
19 Sep 2018   •   15:34

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avut o primă reacție după ce a apărut scrisoarea semnată de Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Ţuţuianu, prin care i se cere demisia din funcțiile pe care le deține. 

Întrebat dacă va da curs solicitării de a-și da demisia din PSD și din Camera Deputaților, Liviu Dragnea a spus că „voi da curs solicitării să citesc acea epistolă. Nu am citit-o pe toată, dar cât am apucat să citesc am înțeles care e cea mai mare supărare. Să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA și cu partidele de opoziție. Eu, ca președinte, nu pot să duc și nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politică. În rest, la CEX o să vorbesc suficient de bine, de mult și de apăsat. ”. 

Liviu Dragnea a refuzat să răspundă la întrebarea dacă își va da demisia de bună voie. 

 

×
Subiecte în articol: reactie demisia Liviu Dragnea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close