Antena 3 CNN Actualitate Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, la ieșire de la audieri: „Posibil să fie cineva implicat”

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, la ieșire de la audieri: „Posibil să fie cineva implicat”

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, la ieșire de la audieri: „Posibil să fie cineva implicat”
Sursa foto: Foto: Facebook/ISU
23 Ian 2017   •   15:46

Update: Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a fost audiat la sediul Poliției Capitalei în legătură cu incendiul din Clubul Bamboo de sâmbătă dimineața. La ieșire, omul de afaceri a declarat în fața presei că este foarte probabil ca focul să fi fost pus intenționat.

„O să fie o conferință de presă zilele astea și se va dezvălui tot ce trebuie, tot ce s-a întâmplat. Posibil să fie cineva implicat. Până acum nu s-a putut face nimic cu camerele. nici procurorii nu au putut să intre acolo pentru că se poatre prăbuși. Nu se poate. Asta am cerut și eu. Va fi zilele astea. A pornit dintr-un spațiu care normal era închis. nu funcționa. E foarte ciudat cum a prins focul și cum s-a dezvoltat. câțnd am văzut am spus să se facă evacuare, prin față s-a făcut. 99% din locații sunt pe avizații. Nu are cum să nu aibă aviz”, a declarat Castellano la ieșire de la audieri.

Știre inițială: Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, s-a prezentat luni la sediul Poliţei Capitalei pentru a fi audiat în dosarul deschis în urma incendiului de sâmbătă.

Omul de afaceri controversat a refuzat să facă declaraţii în legătură cu incendiul care a mistuit clubul de lux Bamboo. 

În cursul zilei de duminică au fost chemate la sediul Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei 20 persoane, printre care administratorul clubului, care s-a prezentat împreună cu avocatul, angajați și clienți ai clubului bucureștean, în total fiind audiate până în prezent 40 de persoane.

×
Subiecte în articol: audiat incendiu club Bamboo
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close