Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Se întrunesc motivele ca dosarul Telepatia să fie rejudecat, iar oamenii eliberaţi

Radu Tudor: Se întrunesc motivele ca dosarul Telepatia să fie rejudecat, iar oamenii eliberaţi

Radu Tudor: Se întrunesc motivele ca dosarul Telepatia să fie rejudecat, iar oamenii eliberaţi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    09 Iul 2015   •   19:25

Analistul politic Radu Tudor spune că dosarul Telepatia ar trebui rejudecat, după ce procurorul din această speţă, Emilian Eva, a fost reţinut de DNA.

 
"Se întrunesc motivele pentru ca să punem sub un uriaş semn de întrebare rechizitoriul în dosarul Telepatia şi documentul care a stat la baza condamnării abuzive a lui Dan Voiculescu şi a celor care au lucrat cu el la ICA, institut de stat care a fost salvat prin investiţia lui Dan Voiculescu. 

În momentul de faţă se întrunesc motivele pentru ca acest dosar să fie rejudecat, cu atât mai mult cu cât DNA confirmă ce a zis şi CSM, că acest individ (procurorul Emilian Eva - n.r.) a săvârşit infracţiuni", a comentat analistul politic Radu Tudor, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Mai mult, jurnalistul spune că inculpaţii din dosarul Telepatia ar trebui acum eliberaţi.
 
"Toate lucrurile pe care le spune DNA ne dă nouă dreptul să spunem că dosarul Telepatia este o mare porcărie şi că oamenii aceia trebuie eliberaţi şi rejudecaţi", a adăugat Radu Tudor.
 
Procurorul din dosarul "Telepatia", Emilian Eva, a fost reţinut joi de DNA, după ce a fost audiat în dosarul în care este acuzat de mai multe infracţiuni, între care spălare de bani, luare de mită şi fals în declaraţii
 

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close