Antena 3 CNN Actualitate Religie Ajung sau nu fumatorii in iad? Ce spune parintele Argatu: iata ce se intampla cu ei dupa ce mor

Ajung sau nu fumatorii in iad? Ce spune parintele Argatu: iata ce se intampla cu ei dupa ce mor

Ajung sau nu fumatorii in iad? Ce spune parintele Argatu: iata ce se intampla cu ei dupa ce mor
01 Noi 2017   •   16:39

Din ce in ce mai multi oameni se apuca de fumat in ciuda efectelor negative pe care acest viciu le are asupra sanatatii. Acest obicei este condamnat si de Biserica, fiind considerat un pacat destul de grav. Iata ce spune parintele Argatu despre fumatori:

„Mi s-a aratat cum se chinuiesc in iad celor ce le-au placut toata viata sa fumeze, adica fumatorii. Cei ce au fumat in viata vor avea parte dincolo de mult fum si de multa duhoare a fumului. Se vor ineca in fum.

Acelora care fumeaza, de cand aprind tigara si pana arunca chistocul sta un dracusor si le strange tot fumul, apoi culege chistoacele pe care le arunca. Cu toate acestea: fumul si capetele de tigari, diavolii ce stapanesc pacatul fumatului, ii vor chinui pe cei ce au fumat.

Am vazut o camera mare fara limite si cu pereti de negura si plina de intuneric si de o pacla de fum insuportabila, nu puteai sa respiri de fum si de o duhoare de nesuportat. Pe jos erau munti de capete de tigari. O forfota de multime de oameni, barbati si femei, care aveau cate un dracusor in spate si cu furca ii sileau sa manance capetele de tigari pana ce le termina, apoi erau invaluiti in tot fumul pe care l-au fumat cat erau in viata.

Dupa ce terminau de mancat capetele de tigari si inspirau tot fumul de tigara se facea liniste si rasuflau usurati ca au terminat acel chin groaznic. Nu dura prea mult, doar cateva secunde sau un minut si, iar veneau dracusorii cu furcile, se umplea camera de fum, de duhoare si capete de tigari si se repeta chinul.

"Atunci tanarul care m-a insotit la acel loc de chin imi spune: Vezi! Asa se vor chinui in veci, cei ce le-au placut fumul si din cauza lui si-au scurtat zilele date de Dumnezeu. Le-au placut fumul, de fum vor avea parte“.

 

 

 

×
Subiecte în articol: fumat iad biserica
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close