Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Gabriel Cazacu, apel la credincioşi în Vinerea Mare: Rămâneţi acasă, alegeţi viaţa, care este dar de la Dumnezeu!

Părintele Gabriel Cazacu, apel la credincioşi în Vinerea Mare: Rămâneţi acasă, alegeţi viaţa, care este dar de la Dumnezeu!

Părintele Gabriel Cazacu, preot la Mănăstirea Caşin din Capitală, a făcut un apel la credincioşi, în Vinerea Mare, rugându-i să rămână acasă, pentru că astfel preţuiesc viaţa, "care este dar de la Dumnezeu".

Părintele Gabriel Cazacu, apel la credincioşi în Vinerea Mare: Rămâneţi acasă, alegeţi viaţa, care este dar de la Dumnezeu!
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    17 Apr 2020   •   14:37

"Este Vinerea Mare, o zi sfântă, de post, în care foarte mulţi credincioşi nu mănâncă nimic şi aproape că nici nu beau apă.

"(Anul acesta) Noi le ducem credincioşilor sfintele Paşti care a fost binecuvântat de noi în biserică şi îi rugăm să rămână acasă, să preţuiască viaţa, îi rugăm ca în aceste momente să fim solidari şi să înţelegem că dacă rămânem acasă, alegem viaţa.

Aşadar, dragii mei, preţuiţi această viaţă, care este dar de la Dumnezeu! (...) Sunteţi în gândurile noastre, vă asigurăm că sunteţi în rugăciunile noastre.

Vă rugăm, aprindeţi candela acasă, aprindeţi un pic de tămâie, stropiţi casele cu un pic de agheasmă şi rugaţi-vă!", le-a transmis credincioşilor părintele Gabriel Cazacu, de la Mănăstirea Caşin.

Părintele Gabriel, apel către credincioşi în Vinerea Mare: Rămâneţi acasă, alegeţi viaţa!

×
Subiecte în articol: gabriel cazacu coronavirus Paste
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close