Antena 3 CNN Actualitate Religie Un cunoscut preot din Iași organizează un eveniment de colindat care poate intra în Cartea Recordurilor: "Vă așteptăm cu toți copiii, mulți să fie"

Un cunoscut preot din Iași organizează un eveniment de colindat care poate intra în Cartea Recordurilor: "Vă așteptăm cu toți copiii, mulți să fie"

Preotul Dan Damaschin organizează, pe 23 decembrie, un eveniment de colindat care poate intra în Cartea Recordurilor. Acesta a transmis un mesaj pentru locuitorii din Iași.

Un cunoscut preot din Iași organizează un eveniment de colindat care poate intra în Cartea Recordurilor: "Vă așteptăm cu toți copiii, mulți să fie"
Sursa foto: Facebook/ Preot Dan Damaschin
de Mia Lungu    |    22 Dec 2023   •   08:43

Părintele Dan Damaschin din Iași îi invită pe oameni la "cel mai inedit și totodată firesc eveniment de Ajun de Nașterea Domnului".

"O, CE VESTE MINUNATĂ...ASTĂZI S-A NĂSCUT CEL FĂR' DE-ÎNCEPUT...HRISTOS, MESIA CHIP LUMINOS.”

1 minut și 34 de pentru Dumnezeu și pentru sufletul tău!

Dragilor, sâmbătă, 23 decembrie, la ora 20:00 în Grădina Palas, vă invităm la cel mai inedit și totodată firesc eveniment de Ajun de Nașterea Domnului: ne unim în cea mai mare ceată de colindători și vom interpreta în același loc și în același timp colindul „O, ce veste minunată!”

Partenerii noștri spun că ar putea fi cam ca la 3000 de suflete.

Noi venim cu 500 de „profesioniști”, mai adăugăm iubitorii de lumini, brazi și... puțin vin fiert de pe Ștefan cel Mare și, dacă îi punem la socoteală și pe cei care ies sau vin la cumpărături, cam ăștia am fi.

Dar dacă ne gândim că suntem în orașul Iași, oleacă di capitală, că e sâmbătă seara și că vine și Crăciunul, nu-i rău să fim nici 30.000, nu?

Cu ce ne pregătim?

Pentru acest record, marca Glasul Vieții, Palas Mall și orașul Iași, recordul tuturor recordurilor mondiale la colindat, ne pregătim cu suflet curat și cald, cu un telefon cu lanternă pentru lumină neincendiară la purtător și, obligatoriu, cu colindul învățat pe de rost, mai ceva ca teoria realativității a lui Einstein.

Sigur, vă puteți lua și chitarele și acordeoanele, ba chiar și papagalii, că puțin ajutor din partea unor instrumente pricepute, la nevoie, chiar nu strică.

Deci, să reținem: SÂMBĂTĂ seara 23 decembrie, în ajun de Ajun de Crăciun, ora 8:00 P. M., în GRĂDINA PALAS, la 1 MINUT ȘI 34 DE SECUNDE doar pentru sufletul nostru, în cinstea PRUNCULUI IISUS,FIUL LUI DUMNEZEU, trebuie să vină toți ieșenii și neieșenii iubitori de colind.

Ce ar trebui să mai știți?

Petardiștii, purtătorii de obiecte bucătărești sau otomane, poate chiar și cei "afumați" cu lichide ori substanțe în toate formele de agregare, dar și fiarele sălbatice ori cele mușcătoare de omuleți, nu vor primi atestat de COLINDĂTORII PRUNCULUI IISUS, deci pot sta liniștiți acasă și să ne urmărească pe Facebook, că acolo nu-s mascații și câinii colonei, care sigur s-ar lua de ei.

Bineînțeles că vă așteptăm cu toți copiii, mulți să fie, dar vă rog din suflet, luați - i și acasă! Nu de alta, eu am 10233, din care încă vreo 3500 neîmbrăcați, deci șanse mari să vi-i schimb la returnare, iar asta nu mai știu dacă-i de bine sau ba.

Deci, VENIȚI CU COLINDA? DĂRUIM IUBIRE?", a scris preotul pe pagina sa de Facebook.

„O, CE VESTE MINUNATĂ... ASTĂZI S-A NĂSCUT CEL FĂR' DE-ÎNCEPUT... HRISTOS, MESIA CHIP LUMINOS.” 1 minut și 34 de...

Posted by Preot Dan Damaschin on Thursday, 21 December 2023

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close