Antena 3 CNN Actualitate Religie Un cunoscut preot din Iași a vorbit despre sfârşitul lumii. „Se uită Dumnezeu la umanitatea asta şi se întreabă: «Bă, ăştia oare îs tâmpiţi?»”

Un cunoscut preot din Iași a vorbit despre sfârşitul lumii. „Se uită Dumnezeu la umanitatea asta şi se întreabă: «Bă, ăştia oare îs tâmpiţi?»”

Un cunoscut preot din Iași a vorbit despre sfârşitul lumii. „Se uită Dumnezeu la umanitatea asta şi se întreabă: «Bă, ăştia oare îs tâmpiţi?»”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Părintele Calistrat
de S.T.    |    05 Sep 2018   •   11:47

Părintele Calistrat Chifan a vorbit despre sfârşitul lumii.

Acesta le-a descris credincioșilor cum va arăta umanitatea atunci când va veni sfârșitul lumii.

„Se uită Dumnezeu la umanitatea asta şi se întreabă: «bă, ăştia oare îs tâmpiţi? De pocăit nu se pocăiesc, de postit, nu postesc, de curvărit nu se lasă, de fumat nu se lasă, de beţie nu se lasă, de rele nu se lasă, de duşmanie nu se lasă, dar îi interesează când vin eu. Ce-o fi în capul ăstora, oare nu se gândesc că merg în Iad». Si îi lasă, îi lasă se agite în prostia lor, fac OZN-uri, caută extratereştri, umblă prin univers dupa lumi pierdute, după alte civilizaţii, cum se spune mai nou. Şi Dumnezeu râde de dânşii: «săracii de voi, păi cred că Fiul meu degeaba se întrupează pe jerta sfantului altar în fiecare duminică, pentru că voi sunteţi mai răi ca dobitoacele uneori. Chiar n-aţi priceput că împaratia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru». Şi îl lasă pe om să înnebunească”, a spus părintele Calistrat, într-una dintre predicile sale postate pe Internet.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close