Antena 3 CNN Actualitate Un român este căutat de poliţiştii greci, după ce a devastat o maşină în Thasos

Un român este căutat de poliţiştii greci, după ce a devastat o maşină în Thasos

Autoritățile din Thassos caută un bărbat din România, cu o mașină de culoare închisă, care, ieri, a vandalizat o mașină din Grecia.

Un român este căutat de poliţiştii greci, după ce a devastat o maşină în Thasos
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Dicu    |    31 Iul 2022   •   10:49

Autoritățile din Thassos caută un bărbat din România, cu o mașină de culoare închisă, care, în prima parte a zilei de sâmbătă, a provocat pagube unei mașini din Grecia.

Garda de Coastă a oprit plăcuța de înmatriculare a vehiculului iar în momentul de față se efectuează verificări pe navele care pleacă, deoarece un proces este pe rol împotriva lui.

O femeie de cetăţenie greacă a apelat la poliția din Thassos în urma descoperirii pagubelor mașinii sale.

"Totul s-a întâmplat după ce românul ar fi ieşit dintr-un club. Din informaţiile pe care le avem, autoturismul reclamantei era parcat neregulamentar, motiv pentru care bărbatul s-a enervat pentru că nu putea ieşi cu maşina sa din parcare. Totul s-ar fi întâmplat chiar sub ochii paznicului de la parcare. Omul a privit cum românul coboară din maşina sa şi merge şi îi sparge geamurile autoturismului care îi aparţine femeii. După ce aceasta a văzut că are maşina vandalizată, a sunat imediat poliţiştii. Garda de Coastă a oprit plăcuţa de înmatriculare a vehiculului. Toate navele care pleacă de pe insulă sunt verificate pentru a-l  găsit pe românul care a produs această pagubă. Pe numele lui a fost deschis un proces pe rol. Potrivit presei locale din  Grecia, românul este căutat pe toată insula",a relatat Denisa Dicu, reporter Antena 3.

×
Subiecte în articol: căutat Thasos Grecia masina roman
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close