Antena 3 CNN Actualitate Rușii au luat în colimator frumusețile României. Ce a scris un site rusesc despre țara noastră

Rușii au luat în colimator frumusețile României. Ce a scris un site rusesc despre țara noastră

Rușii au luat în colimator frumusețile României. Ce a scris un site rusesc despre țara noastră
Sursa foto: foto: Pixabay.com
24 Apr 2017   •   11:00

Un site din Rusia laudă frumusețile României, atât pe cele naturale, cât și pe cele arhitectonice. Într-un articol intitulat ”Vreau (să merg) în România”, AdMe.ru susține că meleagurile țării noastre ”respiră istorie și legendă”,scrie emunte.ro.

Site-ul rusesc AdMe.ru este cunoscut drept o platformă online unde colaboratorii publicației adună fotografii dintre cele mai diverse, în scopul promovării artei și frumosului. Astfel, în noiembrie 2014, AdMe.ru a catalogat România drept una dintre ”cele mai frumoase şi misterioase ţări din Europa”.

”România – una din cele mai misterioase şi frumoase ţări din Europa. Spiritul medieval se simte peste tot: de la străzile vechi prăfuite şi până la pădurile misterioase. În această ţară puteţi găsi mândra frumuseţe a Carpaţilor, mănăstiri ortodoxe cu fresce vechi, dar și castele medievale splendide, într-unul dintre ele, conform legendei, locuind însuşi Dracula. Dacă doriţi să faceţi o călătorie în trecut, AdMe.ru vă recomandă să vizitaţi această ţară pitorească, unde fiecare colț respiră istorie şi legende”, este descriere de pe site-ul rusesc.

 

×
Subiecte în articol: Rusia România turism romania
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close