Antena 3 CNN Actualitate Sănătate M Care, spitalul de îngrijiri paliative dedicat îmbunătățirii calității vieții pentru pacienți

M Care, spitalul de îngrijiri paliative dedicat îmbunătățirii calității vieții pentru pacienți

M Hospital este un complex medical modern dotat cu echipamente de ultimă generație, aflat în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

M Care, spitalul de îngrijiri paliative dedicat îmbunătățirii calității vieții pentru pacienți
Sursa foto: M Care
de Georgiana Adam    |    29 Noi 2021   •   13:00

Recent, M Hospital și-a lărgit aria de servicii pe care le oferă, deschizând M Care, un centru de îngrijiri paliative care are ca scop principal îmbunătățirea calității vieții atât a pacienților, cat și a familiilor acestora, pe perioada confruntării cu problemele asociate bolilor cronice incurabile, prin prevenția și ușurarea suferințelor, identificând timpuriu, evaluând și tratând impecabil durerea, precum și alte probleme de ordin fizic, psihosocial și spiritual.

Linie de gardă cu medic NON-STOP

Noul Centru medical dedicat îngrijirilor paliative, M Care, situat în zona Pipera, Voluntari, este organizat cu 50 de paturi de spitalizare continuă și ambulatoriu de specialitate, acestea completând serviciile medicale oferite în cadrul specializării. Serviciile medicale sunt adresate pacienților adulți cu boli oncologice, celor cu boli cardiovasculare, cu boli pulmonare sau boală neurologică degenerativă.

M Care asigură linie de gardă cu medic 24h/24h, analize medicale, consultații medicale de specialitate, condiții hoteliere moderne. Utilizăm în îngrijirea pacienților toate mijloacele moderne caracteristice îngrijirii paliative, puse in practica de medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, asistenți sociali, psihologi, infirmieri, terapeuți ocupaționali.

În condițiile pandemice echipa M Care asigură și testarea SARS-CoV-2, prin teste de detecție antigen, RT-PCR și teste de detecție a prezenței anticorpilor pentru SARSCoV2, atât teste rapide cât și teste cantitative.

Știm cât de dificil este luarea unei decizii când vine vorba despre oamenii dragi atunci când îngrijirea la domiciliu devine extrem de grea pentru apropiații celor afectați de boală, însă o clinică de îngrijiri paliative este, în cele mai multe cazuri, soluția cea mai potrivită.

M Care te ajută să ai grijă de cei dragi! Ne găsești pe strada Frăsari 1-3, în Pipera-Voluntari, iar mai multe detalii poți afla sunând la 021 9136 sau 0755 029 266 și la adresa de email [email protected].

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close