Antena 3 CNN Actualitate Sătul de acuzaţii nefondate, Oprescu dă în judecată un consilier PDL

Sătul de acuzaţii nefondate, Oprescu dă în judecată un consilier PDL

Sătul de acuzaţii nefondate, Oprescu dă în judecată un consilier PDL
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Dec 2011   •   16:59

În urma unor întrebări considerate nepotrivite ale consilierului general Romeo Pop (PDL), primarul general Sorin Oprescu a anunţat, luni, că îl va da în judecată pe acesta. Pop a cerut ca Oprescu să răspundă întrebării dacă sunt adevărate acuzaţiile apărute în presă, potrivit cărora edilul Capitalei a avantajat unele firme care l-au sponsorizat în campania electorală din 2008, informează Mediafax.
   
Discuţia a avut loc luni, în timpul şedinţei CGMB, Pop dorind să afle dacă în eventualitatea dovedirii acesor acuzaţii ca fiind adevărate, Oprescu ar fi dispus să îşi dea demisia.
   
Sorin Oprescu a negat toate acuzaţiile aduse şi a spus că îl va da în judecată pe Romeo Pop, precizând că niciuna dintre afirmaţiile apărute în presă nu este adevărată. Primarul a spus că niciodată Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) nu a avut vreo legătură cu cumpărăturile făcute de spitale.
   
"Licitaţiile pentru medicamente au fost făcute de directorii de spitale, la cererea colegilor lor, iar în ceea ce priveşte aparatura, consiliul de administraţie al spitalelor hotărâreşte ce să cumpere", a precizat Oprescu.
   
Edilul Capitalei a ţinut să precizeze faptul că, în urmă cu două săptămâni, i s-a prezentat un material care a apărut luni în presă, atunci fiindu-i cerută suma de 100 de mii de euro pe lună ca acesta să nu apară.
   
"Am refuzat. Pe mine nu mă şantajează nimeni", a spus Oprescu.
   
Întrebat cine este persoana care a vrut să-l şantajeze, Oprescu a spus că nu vrea să dea amănunte şi că se va afla totul în justiţie.
   
Oprescu a plecat înaintea încheierii şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, spunând că nu stă să fie jignit.

×
Subiecte în articol: pdl Sorin Oprescu CGMB judecata demisia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close