Antena 3 CNN Actualitate Sindicatul Europol prezintă imagini din grupurile sanitare ale Facultăţii de Jandarmi: "Scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai"

Sindicatul Europol prezintă imagini din grupurile sanitare ale Facultăţii de Jandarmi: "Scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai"

Sindicatul Europol a publicat, marţi seară pe Facebook, imagini din grupurile sanitare ale Facultăţii de Jandarmi.

Sindicatul Europol prezintă imagini din grupurile sanitare ale Facultăţii de Jandarmi: "Scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai"
Sursa foto: Sindicatul Europol
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Oct 2022   •   23:36

"Pentru că s-a încercat distorsionarea realității de către conducerea Academiei de Poliție, afirmându-se că pozele/video sunt “excepții” din pavilioanele cu dormitoare, mai jos vă prezentăm imagini din grupurile sanitare din incinta sălilor de curs ale Facultății de Jandarmi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dincolo de scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai, nu vă putem descrie mirosul greu și înțepător care te determină să îți pui mâna la nas pe perioada cât te afli în baie", a transmis, marţi seară, Sindicatul Europol.   

Șobolan surprins pe holurile căminelor de la Academia de Poliție

Un șobolan a fost surprins pe holurile unui cămin studenţesc al Academiei de Poliţie. Șobolanul fugea pe holurile căminului, iar la un moment dat se ascunde într-o încăpere.

Imaginile au fost postate pe Facebook de sindicatul de poliţie Europol, care acuză condiţiile mizere în care sunt cazaţi studenţii Academiei de Poliţie.

Cei din sindicat spun că studenţii stau câte 16 într-o cameră, nu au apă caldă, iar multe dintre toalete nici măcar nu funcţionează.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close