Antena 3 CNN Actualitate Un sirian, ascuns în portbagajul suplimentar al unei mașini, găsit de Poliția de Frontieră, la Vama Giurgiu

Un sirian, ascuns în portbagajul suplimentar al unei mașini, găsit de Poliția de Frontieră, la Vama Giurgiu

Un sirian, a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul suplimentar al unei mașini, care era montat pe plafonul acestuia. Polițiștii de frontieră l-au găsit pe bărbat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Un sirian, ascuns în portbagajul suplimentar al unei mașini, găsit de Poliția de Frontieră, la Vama Giurgiu
Sursa foto: Captură Facebook / Poliția de Frontieră Română
de Andreea Ştefan    |    10 Aug 2021   •   17:17

Marți dimineață, în jurul orei 06.30, la Vama Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean din Georgia, în vârstă de 50 de ani.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că în portbagajul suplimentar, montat pe plafonul autoturismului, se afla ascuns un bărbat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana depistată ascunsă, este un cetăţean sirian, în vârstă de 42 de ani.

Șoferul autoturismului a declarat polițiștilor că l-a preluat pe cetăţeanul sirian din portul Varna - Bulgaria și urma să îi asigure transportul până în Germania, primind de la acesta suma de 1.000 de euro.

”Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi bărbați, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia și autoturismul au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a transmis Poliția de Frontieră Română.

PeekABoo!

#peekaboo ! Polițiștii de frontieră de la Giurgiu au găsit un bărbat care a încercat să intre ilegal în România, ascuns în cutia-portbagaj a unui autoturism. Ce credeţi că l-a dat de gol? Detalii la ??https://bit.ly/37vIfSj

Publicată de Poliţia de Frontieră Română pe Marţi, 10 august 2021

×
Subiecte în articol: vama giurgiu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close