Antena 3 Actualitate Social A reușit să recupereze taxele tuturor localnicilor. Soluția incredibilă pe care a găsit-o un primar

A reușit să recupereze taxele tuturor localnicilor. Soluția incredibilă pe care a găsit-o un primar

21 Feb 2018   •   09:02
A reușit să recupereze taxele tuturor localnicilor. Soluția incredibilă pe care a găsit-o un primar

După ce a mărit salariile angajaților și a rămas cu puține fonduri la buget, mai ales că s-a și redus impozitul pe venit, un primar din Botoșani a găsit o soluție mai puțin obișnuită ca să facă rost de bani.  A desemnat un angajat care a primit misiunea să recupereze de la diverși datornici, toate taxele și impozitele restante. 

În plus, a comandat un afișaj, pentru că toată suflarea comunei să vadă pe ecran, lista rușinii, informează money.ro.

“Recuperatorul” desemnat de primarul din Ștefănești bate zilnic la ușile datornicilor cu o misiune clară. Trebuie să aducă la buget aproape 4 milioane de lei – restanțele pe care le au localnicii la taxe și impozite. Primăria are nevoie urgență de acești bani ca să nu intre în faliment.

Bugetul local a avut de suferit după a fost diminuat ca urmare a reducerii impozitului pe venit, de la 16 la 10 la sută, iar salariile angajaților instituției au fost majorate cu 20 la sută.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close